събота, 16 октомври 2010 г.

Краси Аврамов смени имиджа си

„Космите промениха света”



Вече е факт - Краси Аврамов смени имиджа си. След редица операции и продължителни, болезнени процедури Човекът глас получи значително окосмяване на цялото тяло, но най-вече на лицето. По този начин се надява да стане любимец на публиката, а плакатите му да са по-разпознаваеми.

„Според мен е ясно защо го правя. Космите са навсякъде по нас, около нас и ние няма как да променим това, нали така. Те промениха света.” казва Краси и допълва „Големите секс символи на световния шоу бизнес са горди със своите косми. Ето ви например един Буги Барабата, много голем. Първото нещо, за което се сещате за него, след  шкембето му е, че е космат. ZZ Top също направиха фурор с брадите си. Ако не беше Чубака Star Wars нямаше никога да стане хит, особено пък с т’ва тенеке Вейдър.”


Сега, след като Краси Аврамов вече прилича на Братовчеда То, се надява да спечели следващата Евровизия с новата си песен „Glad to be hairy”. Певецът обещава, че тя ше бъде в чисто нов жанр, за който ще ни разкаже по-късно, но обещава да бъде „изключително вълнуващ и грабващ със своята музикалност и иноватизъм”

2 коментара: